Tre ting der kan gøre studentertiden meget sjovere

Rigtig mange gymnasieelever holder af at feste. Både med klassekammerater og private venner, til gymnasiefester og til private fester. Derfor er det da med at få anskaffet nogle sjove festartikler, der gør enhver fest lidt federe.

Beer pong er en sikker vinder

Noget, man ser igen og igen til fester, er beer pong. Det populære spil, hvor det gælder om at ramme en bordtennisbold i modstanderens kopper. Det er et ganske simpelt spil, men alligevel er det vildt sjovt. Ikke mindst fordi man ofte bliver lidt fuld af det.

Er du lidt vovet, kan du også iføre dig en mankini for at skabe en fantastisk sjov stemning.

Alt, du har brug for, er altså bare et beer pong bord og en mankini. Så er festen reddet. Beer Pong er både noget, der bliver spillet til privatfester, i byen samt på forskellige gymnasier. Så du har altså god anledning til at øve dig lidt.

Køb en ølbong

Skal det gå lidt vildt for sig, kan du da også købe en ølbong. Disse bruges egentlig bare til at drikke øl hurtigere. Du hælder nemlig din øl i en tragt, hvorefter det løber igennem en slange, og så ellers ind i munden.

Ofte synes folk, at det er sjovt at se, hvem der kan drikke hurtigst ved brug af en ølbong. Hader du at drikke hurtigt, kan det dog godt være, at du skal sidde over. Hvis du er glad for fester, er der altså lidt forskelligt at vælge imellem. Det er nemlig altid sjovt at peppe tingene lidt op en gang imellem.

Der er absolut ingen skam i ikke at være til fest og farver

Selvom vi alle sammen kender til Danmarks drukkultur, er det langtfra alle, der er med på den bølge. Der er nemlig mange unge mennesker, der ikke drikker. Selvom man nogle gange får et mærkeligt blik eller to af den grund, er der altså intet galt i det.

Tværtimod er det ganske beundringsværdigt, at folk står ved deres principper, og gør det, de har lyst til. Der skal jo være plads til alle. Lige meget om man drikker sig fuld hver weekend, eller om man bliver hjemme og hygger sig.

De fleste unge mennesker har prøvet at drikke sig fulde hvert fald en enkelt gang. For når man når en vis alder, er det lidt spændende. Men indser du, at det ikke er noget for dig, er det jo bare fedt.

Så har du prøvet det, og så ved du, at det vil du holde dig fra. At drikke en del er bestemt heller ikke billigt. Så på den front sparer du da en del penge. Der er især penge at spare, hvis du ikke går i byen. For der er både entré, garderobe samt øl og drinks, der skal betales for.