Smykker er ikke kun for kvinder

Smykker er ikke længere udelukkende noget, der er forbeholdt kvinder. Mænd kan sagtens bære smykker, og herunder følger en række forslag til smykker, som i særdeleshed egner sig til mænd. Det gælder uanset om du leder efter tilbehør og smykker til et skørt kostume, som f.eks. en mankini, eller et regulært outfit.

Vi lever i en tidsalder, hvor grænsen mellem kønnene er mere flydende end nogensinde før, og det betyder, at smykker ikke længere er noget, som udelukkende er forbeholdt kvinder. Mænd kan sagtens bære smykker, men nogle smykker er mere egnede til mænd end andre.

Hvis du er i tvivl om, hvilke smykker mænd kan bære, er det blot et spørgsmål om fantasi, for i langt de fleste tilfælde kan mænd bære alle former for smykker. Herunder følger en række forslag til smykker, som sagtens kan bæres maskulint.

Ringe

Ringe er et af de mere maskuline smykker, du kan få. Der findes mange forskellige former for ringe, og du skal blot vælge en, som matcher din specifikke stil. Du kan købe ringe hos Pilgrim, som producerer smykker i en prisklasse, hvor alle kan være med.

Før i tiden var det primært vielsesringe, som mænd bar, men i dag er der ikke nogen specifikke krav eller normer, der gør, at mænd ikke kan bære alle former for ringe. Det handler blot om, hvad du føler dig tilpas med.

Halskæde

Som mand kan du sagtens gå med halskæde. Der findes mange forskellige modeller på markedet, og du kan enten vælge en klassisk halskæde i sølv eller guld, men du kan også vælge de lidt mere alternative halskæder – eksempelvis dem af læder.

Det giver dig et råt look, som du kan bruge til at fuldende din personlige stil. Du kan også købe en halskæde som en souvenir på en ferie, hvis du vil have en model, som altid bringer gode minder frem om dine oplevelser.

Armbånd

Et armbånd er historisk set et af de smykker, som mænd altid har kunne gå med. Der findes mange forskellige modeller, og du kan sagtens få maskuline armbånd – eksempelvis læderarmbånd, som tilføjer et råt og kantet rockstjerne-look til din stil.

Du kan også vælge et nittearmbånd eller et mere afdæmpet armbånd. I sidste ende handler det om din personlige stil, og hvilke materialer du foretrækker. Hvis du ofte arbejder foran computeren, er det en god idé at vælge et armbånd af læder eller et lignende materiale, så det ikke er irriterende, når du taster på tastaturet.